Novinky

  • 08.10.2024 Bad Michael Andretti již neřídí tým Andretti Global, zůstal jako poradce

  • 10.09.2024 Neutral Magnussena v Baku nahradí Bearman.

  • 31.08.2024 Good Ital Andrea Kimi Antonelli nahradí u Mercedesu pro příští rok Lewise Hamiltona

Facebook Instagram

Michael Schumacher vyhraje GP Malajsie

Michael Schumacher vyhraje GP Malajsie

Alespoň podle českých sázkových kanceláří.

Michael Schumacher je podle českých sázkových kanceláří favoritem na vítězství v nedělní Grand Prix Malajsie. Sázkové kanceláře se rovněž shodují na muži který protne cílovou čáru jako druhý: nebude jím nikdo jiný než Rubens Barrichello, tesně pronásledován kolumbijským dravcem jménem Juan Pablo Montoya.

Tady však shoda končí. Zatímco sázková kancelář Tipsport dává stejné vyhlídky Alonsovi i mladšímu z bratří Schumacherů Ralfovi, považuje konkurenční Chance za většího favorita přeci jen zkušenějšího Ralfa. Vyhlídku na zisk zbývajících bodů pak bookmakeři ve vzájemné shodě mají Kimi Räikkönen, Jarno Trulli a David Coulthard. Body by si tito jezdci měli rozdělit v uvedeném pořadí.

O něco málo zajímavější může být sázka na zisk pole position. I zde je samozřejmě za největšího favorita považován Michel Schumacher. O druhé místo svedou tuhý boj Barrichello a Montoya, jehož favorizuje Chance, zatímco Tipsport se přiklání k druhému jezdci Ferrari. Se stejnými šancemi na pole position jako na vítězství v závodě přijíždí do Sepangu Ralf Schumacher i Fernando Alonso.

Finský kliďas by potom měl svádět tuhý boj o první příčku na startovním roštu s Trullim, kterého v kvalifikaci, podle bookmakerů, těsně porazí. Elitní osmičku uzavírá Tipsport kurzem 30:1 na zisk pole position pro Davida Coultharda, Chance se v kurzu 25:1 kloní k Jensonu Buttonovi.