Novinky

  • 10.09.2024 Neutral Magnussena v Baku nahradí Bearman.

  • 31.08.2024 Good Ital Andrea Kimi Antonelli nahradí u Mercedesu pro příští rok Lewise Hamiltona

  • 28.08.2024 Neutral Argentinec Franco Colapinto se stal novým jezdcem Williamsu pro zbytek sezony

Facebook Instagram

V Indianapolis se čeká vyhlášení bankrotu CCWS do týdne

V Indianapolis se čeká vyhlášení bankrotu CCWS do týdne

Zemětřesení na formulové scéně za oceánem pokračuje

Přestože oficiální představitelé série Champ Cars zatím mlčí, v Indianapolis, kde sídlí vedení CCWS, se očekává vyhlášení bankrotu během týdne. Zatím není zcela zřejmě, zda je bankrot součástí zákulisní domluvy o převzetí zbytků série CCWS Tony Georgem, ale v každém případě je to způsob jak minimalizovat budoucí škody vzniklé vlnou žalob od promotérů závodů a dalších stran, které zřejmě budou následovat.

Prezident CCWS Steve Johnson odpověděl na dotaz, zda jsou tyto pověsti pravdivé pouze mailem: " Zatím jsem nebyl o něčem takovém informován, ale podobné zvěsti už visí ve vzduchu po osmnáct měsíců."

Brzkému konci však napovídá celá řada nepřímých ukazatelů. Patricie Caporali, která byla jen před několika týdny najata CCWS coby nová ředitelka pro styk s veřejností a s médii, byla při svém nástupu do nového zaměstnání informována, že by se měla pokusit získat zpět své původní místo u Chipa Ganassiho, protože jejích služeb už nebude potřeba. Stejně tak bylo dalším zaměstnancům série oznámeno, aby přestali pracovat na svých projektech pro rok 2008.