Novinky

  • 08.10.2024 Bad Michael Andretti již neřídí tým Andretti Global, zůstal jako poradce

  • 10.09.2024 Neutral Magnussena v Baku nahradí Bearman.

  • 31.08.2024 Good Ital Andrea Kimi Antonelli nahradí u Mercedesu pro příští rok Lewise Hamiltona

Facebook Instagram

Will Power absolvuje celou sezónu 2010

Will Power absolvuje celou sezónu 2010

Penske pojede příští rok se třemi vozy

Dnes bylo na tiskové konferenci oficiálně oznámeno to, v co doufali všichni příznivci australského pilota Willa Powera. Will se pro příští sezónu stane znovu členem týmu Rogera Penskeho a absolvuje s ním celou sezónu  IZOD IndyCar Series.

Power se připojí ke Castronevesovi a Briscoeovi, a vytvoří s nimi bezpochyby podobně silný tým jakým byla Penskeho stáj v roce 1994, kdy "Captain" nasazoval v sérii CART rovněž tři vozy, do kterých tenkrát usedali Emerson Fittipaldi, Al Unser Jr. a Paul Tracy.

Dnešní oznámení navíc tvoří klíčový prvek víceletého společného závodního programu společností Verizon Wireless a Penske Racing, neboť v barvách společnosti Verizon budou startovat i Penskeho jezdci Brad Keselowski a Justin Allgaier v sérii NASCAR.

"Závodit celou příští sezónu za Penske Racing je splněním mého snu," řekl dnes Will Power. "Naše spolupráce v letošní sezóně byla pro mne vyvrcholením mé závodní kariéry a těším se, že příští rok budu bojovat o zisk titulu. Chtěl bych poděkovat všem ze společnosti Verizon, kteří mi tuhle příležitost poskytli a chci je ujistit, že udělám vše, abych z ní vytěžil maximum."